Felhasználási feltételek

A mennyikaloria.hu weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

1. A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor egyoldalúan megváltoztassa. A feltételek nyomon követésének elmulasztása nem mentesít azok betartása alól.

2. A mennyikaloria.hu nem kezeskedik a honlapon megjelenő tartalmak, adatok pontosságáért; azokat minden esetben tájékoztató jellegűnek kell tekinteni. Az esetleges pontatlanságokból eredő kellemetlenségekért a mennyikaloria.hu csapata elnézést kér; azokért felelősséget nem vállal.

Az étel/ital adatbázis tartalmát a felhasználók építik, így a feltöltött adatok hitelességéért és azért, hogy azok honnan származnak a mennyikaloria.hu felelősséget nem vállal.

Reméljük, hogy az oldalon megjelenő információk elősegítik a felhasználók egészséges életmódját, helyes táplálkozását; de minden esetben figyelembe kell venni, hogy a feltüntetett információk, leírások nem helyettesítik szakember véleményét.

A mennyikaloria.hu nem vállal felelősséget továbbá olyan hibákért, problémákért sem, amelyek a weboldal szolgáltatásainak közvetett vagy közvetlen felhasználásából erednek. Az oldal kizár minden felelősséget, amely a mennyikaloria.hu által biztosított programok használatából vagy letöltéséből, esetleges hibájából ered, vagy az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.

A felhasználók által publikusnak ajánlott/jelölt ételek, italok és receptek nevét és egyéb adatait a mennyikaloria.hu üzemeltetője bármikor megváltoztathatja. 

3. A honlap üzemeltetőjének joga van karbantartás, esetleges hibajavítás miatt a szolgáltatás szüneteltetésére, előzetes bejelentés nélkül.

4. A mennyikaloria.hu a felhasználók adatait beleegyezésük nélkül harmadik félnek nem adhatja ki. Az oldal az adatokat minden esetben bizalmasan kezeli.

Esetleges adatvesztésért a mennyikaloria.hu felelősséget nem vállal.

5. A honlap minden tartalmi, illetve grafikai eleme csak a mennyikaloria.hu honlap tulajdonosának beleegyezésével használható fel.

6. A mennyikaloria.hu weboldal ún. sütiket használ egyes funkciókhoz, úgy mint a belépés vagy a Goolge Analytics szolgáltatás. A látogató a honlap használatával automatikus elfogadja a sütik használatát.

7. A honlap fenntartja a jogot, hogy a felhasználói fiókot felfüggessze vagy teljesen megszüntesse, ha a felhasználó nem tartja be a rá vonatkozó szabályokat.